søndag den 28. oktober 2012

En kold søndag

En kold morgen at vågne op til, men så fik jeg kigget ud - og selvom temperaturen var lav, så var farverne varme, også på dette lille træ , som vokser bag mit lille "orangeri" :)


Hannibal & Ferdinand har været på en lang gåtur, det kommer de hver eneste dag. De er begge udehunde, dels er de "lavet" til det, dels elsker de at kunne ligge og følge med i alt hvad der sker omkring dem. De kommer selvfølgelig også ind, men det gider de desværre ikke ret længe ad gangen, her bli'r hurtigt alt for varmt for dem og så står de begge med snuderne mod døren ud mod haven og vil gerne ud igen. Hvis ikke jeg lige kommer og lukker dem ud med det sammen, så sætter Ferdinand mulen på håndtaget og åbner selv - som om man gider stå der og vente og se dum ud alt for længe ad gangen... Ferdinand har lavet mange finurlige ting, smarte og mindre smarte, men man keder sig aldrig med en Newfoundland i familien ;) Hannibal synes stadig han skal stjæle ting, det gider Ferdinand ikke rigtigt længere - og af en eller anden grund skal det altid gå ud over en bamse, som ellers sidder stille og artigt på nederste hylde i en lille reol i vores bryggers. Og her er han så, Hannibal med bamsen, kan man lige se på ham, at han nok godt ved, at det ikke er helt okay? ;)
Men han fik lov at ligge lidt med sin lille "ven" ;)
I aften står den på "Forbrydelsen" - og egentlig havde jeg besluttet mig for at sy englevinger til en ny lille "Guardian Angel bamse", det er det eneste hun mangler, kjolen er hæklet :) Det blev så ikke i dag alligevel, det går vist ikke med symaskinen på sofabordet, så det bliver en sweater i pladegarn og spindetråd, jeg er i gang med, som ryger med ned foran "Forbrydelsen" i aften. Det er første gang jeg strikker i den slags garn, så spændende hvordan det ender ;)

Garnet er købt i Salka Valka - her er meget lækkert islandsk garn og også mange fede færdigstrikkede islandske trøjer og cardigans - blandt meget andet :)

Rigtig god aften til jer derude, håber I har haft en dejlig solskinsdag :)

Pia


4 kommentarer:

 1. Tak Pia, der har været sol over Fredericia. Jeg har været på Kreativ messe, som var her i byen. Ærgeligt du bor for langt væk og ikke kunne komme med. Meeen, du skal ikke snydes helt, så jeg har købt en lille gave til dig...det har noget med dine super flotte bamser at gøre. Sender den én af dagene. knus Helle ;O)

  SvarSlet
 2. Hej Helle, du er jo bare for sød - og det er jo ikke noget nyt :) Håber du havde en fantastisk dag på messen :)

  Knus

  SvarSlet
 3. Jeg elsker efterårsfarverne:-) Sikke en skøn, skøn bamsehund du har!!
  Kh Christina

  SvarSlet
 4. Tak, Christina :) Ja, jeg har to af slagsen, så vi mangler ikke bamsehunde her, selvom jeg da nok altid er parat til en mere ;)

  Kh. Pia

  SvarSlet