fredag den 4. januar 2013

Godt Nytår :)

Godt Nytår :)

Der har været stille på min blog, men nu er hverdagen så småt vendt tilbage efter en hyggelig juleferie og Nytårsaften - og jeg har vist fået hvilet ud :)

Jeg fik ikke lagt min adventsgave fra 4. søndag i advent på, men den skal I ikke snydes for, så her kommer den - "bedre sent end aldrig"  :)


Og så er der gang i en lang sweater - til mig selv :)
Jeg har også bestilt mohair og uld, så jeg forventer at der kommer lidt flere bamser i begyndelsen af foråret :)


 Kort før jul var jeg forbi Cannon Bear Newfoundlands og besøge de her lækre uldtotter - faktisk dem, som jeg var forbi og passe da de var ca. 3 uger - de ER da skønne, ikke? :)
Ikke mine, skal jeg huske at sige - desværre ;) Men Hannibal skal forhåbentlig være far til nogle kuld hvalpe i 2012, han er foreløbig far til 3 kuld og det er simpelthen bare så spændende og dejligt at følge dem :)


Vi skal snart afsted på udstilling med Hannibal igen - og jeg glæder mig helt vildt :) 
Her er Hannibal sammen med Einar Paulsen fra Cannon Bear Newfoundlands :)


Håber I har haft en skøn juleferie :)
Spændende hvad 2013 bringer til os alle, jeg glæder mig i hvert fald over at være kommet på bloggen, mange tak til Helle for at ha' lokket mig i blogland - og tak til alle for søde kommentarer og masser af inspiration :)

Pia :)7 kommentarer:

 1. Endnu en skøn adventsgave og sweateren ser bare alt for lækker ud :-)
  Dejlige vovser .-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, fed adventsgave :) Og tak, Gitte - jeg har allerede sweater mage til i sort, som jeg har været SÅ glad for og nu fik jeg korte, brune støvler i julegave og så MÅ man jo eje en brun også :)

   Slet
 2. allerførst: ja hurra for Helle :o)
  - og sikke da nogle skattebasser de hundehvalpe. Din Hannibal er nu også ret lækker. Og sikke en fin sweater! Du har travlt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Liv - nu er jeg endelig i gang igen, så nu sker her lidt ;)
   Og tak for ros af Hannibal, jeg glæder mig også til at komme ud og vise ham frem igen og møde en masse andre hundetosser, det er både hyggeligt og spændende - og sjovest når vi vinder ;)

   Kh. Pia

   Slet
 3. Også rigtig godt nytår til dig og dine Pia. ;O) Sikke nogle flotte flotte adventsgaver....og indpakning...det blev til. Håber hundeudstillingen også bliver her i byen, så kan I komme på besøg ;O) ....og til sidst...dejligt du lod dig lokke. Jeg er jo god til dét, og tror bestemt ikke det bliver det sidste jeg foreslår dig, at vi skal begynde på. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 4. Tak, Helle ;)
  Ved ikke helt om vi kommer på udstilling i nærheden af dig i år, det kommer lige an på hvor Einar skal hen, jeg kan jo ikke selv vise Hannibal i udstillingsringen ;) Men jeg VIL gerne, det er bare så hyggeligt :)))))
  Og ja, du lokker endelig bare videre, så ser vi hvad det bringer, he he ;)

  Knus

  SvarSlet
 5. Nårh hvor er de bare kære de små vovser.
  Hvor vil man ønske de aldrig blev større - dog mere opdragede ;o)

  Fede adventsgaver - og sweater.
  Spændt på dine bamser til foråret. De er bare for kære.

  De bedste hilsner og ønsket om en dejlig aften til dig.

  SvarSlet