torsdag den 7. februar 2013

Hej Johannes :)

Det her er Johannes :)


Johannes har siddet hos mig siden efteråret og der var ligesom lidt forkert ved ham, syntes jeg.


I går aftes kastede jeg så et blik på ham igen og tænkte at NU sku' han altså være, som jeg gerne ville ha' ham, så han blev studset i hovedet og så flyttede jeg hans øjne. Så nu er jeg tilfreds - og han sidder og hygger med balletbamsen, som næsten er færdig, men bare lige mangler en enkelt lille ting, som meget gerne skulle komme med posten i dag. Så hende må I lige vente med at se :)


Jeg håber virkelig, det sidste til balletbamsen dukker op i dag, for hun venter med længsel ;)

Imens vi venter på posten, så er der lige lidt af det kedelige, som skal fikses - en tur med støvsugeren, noget tøj som skal lægges sammen og på plads. Jeg har også bestilt lidt stof og nyt skind beregnet til poter, men det kommer nu nok først i næste uge.

Ha' en skøn dag - hilsen fra Johannes og jeg :)

6 kommentarer:

 1. Super dejlig Jahannes du har der. Han glæder sig nok til balletbamsen er færdig. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Birgitte - ja, jeg glæder mig i hvert fald til hun er færdig, tålmodighed er ikke min største dyd ;)

   Kram til dig :)

   Slet
 2. Håber posten har været forbi med det du mangler ;O) Her i huset tager jeg fornøjelserne første og støvsuger bagefter....hvis jeg ikke er for træt....men heller for træt til at støvsuge end til at sy. (ikke sikker på Morten er helt enig)...glæder mig til at se balletbamsen. Johannes er altså så sød Pia. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Ingen post endnu, Helle, men de kommer som regel først på eftermiddagen her, så håbet er lysegrønt ;)
   Puha, ja jeg kæmper med at lære den omvendte rækkefølge, altså fornøjelserne først - det er jeg bare hamrende dårlig til, jeg trives simpelthen ikke og har ikke ro til bare at gå i gang, før jeg har fikset de praktiske ting - og så er jeg netop for træt... Idiot, Pia... Gad vide om jeg nogensinde lærer det!

   Ha' en skøn fornøjelsesdag :)

   Kh. Pia

   Slet
  2. Jeg vil lige sige, at MIN plan KUN virker, hvis der ikke kommer uventede gæster ;O)))))))))

   Slet
 3. Ha ha, nå men så må de jo ta' det som det er ;) Engang ønsker jeg mig et syværelse, så jeg kan gå derind og lukke døren, tænker at det måske kunne hjælpe, eller også er jeg bare fortabt ;)

  SvarSlet