Strik, mal, indret, find på!

Træk en gammel sweater på...


Denne sweater strikkede jeg sidste vinter og den har IKKE været i vaskemaskinen, som jeg fejlagtigt fik gjort med min Forbrydelsen-trøje og min lækre, lange cardigan/frakke, så den her er en rigtig "overlever" ;)

En dejlig varm sweater model 2012


Så fik jeg strikket en rummelig og dejlig varm sweater, så nu kan vinteren egentlig godt komme an. Farven er jeg ikke helt tilfredsmed, ville gerne have haft lidt mere "spil" i den grå, men sweateren er nok ligeglad - vil jeg tro...
 Sweateren er strikket i Natur Uld - og husk lige, hvis du strikker i uld, at den altså bare ikke skal i vaskemaskinen, men skylles op i hånden og så kun centrifugeres efterfølgende - taler af bitter erfaring ;) Både en Forbrydelsen-trøje og en lækker lang strikket jakke har mødt sit endeligt i min vaskemaskine, selvom de røg ind på et uldprogram, for det var vinter og maskinen tog noget vand ind, som var meget koldt - og det kan uld altså bare overhovedet ikke tåle, for så filter det helt vildt og jeg vil skyde på, at begge trøjerne ville være fine til en hund a la racen Boxer (de har jo ikke så tykke ben), men sådan en hund har jeg ikke - og det ville i øvrigt også være synd at gi' en hund sweater på - også selvom det var nogle smarte og meget "in" af slagsen...


6 kommentarer:

 1. Så flotte sweatre du strikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak - må videre i samme stil som dig, min Forbrydelsen-sweater er jo ligesom gået til de evige jagtmarker, så nu tror jeg, inspireret af dig, at jeg kaster mig ud i nogle nye :)

   Slet
 2. Jättefina tröjor, måste säga att jag har precis samma erfarenhet som du, de tål inte maskintvätt. Mina tvättades i ullprogrammet men kan bara användas som dockkläder efteråt. Lyckligtvis hade jag köpt tröjorna och inte stickat dem själv, då hade det nog känts ännu tristare.
  Tack för att du delar med dig av all din inspiration, det sätter även en del ideer i huvudet på mig. =)
  Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla

   Selv tak - og tak for kommentar, det luner :)

   Nej, det er ikke så rart at se éns lækre trøje i dukkestørrelse, når det nu ikke var tænkt sådan - så er både du og jeg en erfaring rigere, selvom vi helt sikkert hellere ville ha' undværet den.
   Så blev man så klog ;)

   Ha' en dejlig dag :)

   Slet
 3. Hej Pia.

  Dit trøje er super fed. Er det muligt at få opskriften på den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vinnie

   Tusind tak :) Den er strikket efter samme opskrift som den brune, som ligger under mit seneste indlæg :)
   Den er strikket i Fritidsgarn fra Sandnes og opskriften kan du finde i hæftet fra Sandnes "Tema 17 dame/herre" :)

   Kh. Pia

   Slet