fredag den 1. februar 2013

Man AFLEVERER altså på genbrugsstationen ;)

Ja, så har min mand været på genbrugsstationen med en masse - igen. Problemet er ikke, at han afleverer en hel del ting - men at han også jævnligt kommer hjem med noget... Synes faktisk vi har så rigeligt og jeg er mere til, når han kommer hjem med f.eks. det hvide konsolbord, vi nu har på badeværelset ;)
Men denne gang var det de her - og ja, de er faktisk fine, fra Christineholm Porcelaine, Samlerserien Skagensmalerne - men hvad gør man lige med dem? 
Finder vel på noget, er ikke lige til platter på væggene ;)
Men måske kan der serveres småkager på dem (fiskeren tror jeg dog ender et andet sted, hvor han er ekstremt svær at finde, he he).


Og han kom også med det her - lidt sjovt, for Bjørn Wiinblad kom en
del i vores hus, før vi købte det - og ja, det bli'r nok også til
servering af et eller andet... Eller noget...


Vi har mere, som skal på genbrug - så måske skal han bare ha' udstukket en kvote for, hvor mange gram, der må komme men retur ;)

Gode idéer til anvendelse (altså ikke for manden) modtages gerne :)

Ha' en dejlig fredag - weekenden er lige om hjørnet!!!

Pia :)


8 kommentarer:

 1. Hej Pia
  Spændende sager i fine klare farver. Wiinblad platten er dog det bedste fund efter min mening.
  Hvor er I heldige, at I må tage ting med hjem fra jeres genbrugsplads. Det må vi ikke, hvor jeg kommer. Hvis jeg en enkelt gang sniger mig til at tage en ting, sker det i det skjulte, hvid ikke jeg vil risikere, at der bliver råbt efter mig.
  God ide at anvende dem til kage -og sliktallerkner. Får du samlet flere ting, du ikke rigtig ved, hvad du skal stille op med, kan du jo få en bod på et loppemarked. De er vældig hyggeligt, og man kommer af med sine til og kan samtidig tjene en skilling.
  God weekend
  De bedste hilsener

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Kirsten, jeg tror også vi må ha' en lille bod - vi har kræmmermarked, på en plads lige ved siden af hvor vi bor, hele sommeren. Der kom også en Kgl. "Kronborg-vase" med hjem, men den er sat væk ;)
   Og nej, man må faktisk heller ikke ta' ting på vores genbrugsplads ;)

   Tak for din hilsen :)

   Kh. Pia

   Slet
 2. Hej Pia
  Nu når din mand er så sød, at komme med platterne, så få ham til at find nogen fine kopper (helst forskellige), næste gang han skal på genbrugspladsen, så har du et sødt stel til kaffe på terassen til sommer - jeg samler på Green Gate, helst i forskellige mønstre og farver, synes det ser godt ud på en ensfarvet dug :-)....... eller brug den som fisketallerkner til frokosten :-)

  Kh Jette

  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Jette - det er en sød idé, både den med kopperne og at bruge dem til fisketallerken til frokost :) Så kan fiskeren måske også komme i brug - alligevel ;)

   Rigtig god weekend :)

   Slet
 3. Fine sjove tallerkner han har haft med hjem. De er da søde til sommer på kaffebordet. Det må være som at kaste en boomerang at sende ham på genbrug. Du tror du kommer af med en masse, men får også noget andet med hjem. ;O)))))) Godt du kan lave en bod til sommer og sælge det tilbage til beboerne i Rørvig ;O)))))...altså kun det du ikke kan bruge. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, Helle - ja, som at kaste en boomerang! Kan godt være, at jeg må gøre alvor af en lille stand på kræmmermarkedet eller i indkørslen, det er der faktisk nogle naboer, som har.

   God weekend :)

   Slet
 4. Griner højt - kan sagtens genkende mig selv i din mand, så nu har jeg forbud mod at køre på genbrugs pladsen!

  Dette indlæg siger måske lidt om det:
  http://halager.blogspot.dk/2013/01/nye-fdder-til-plantekrukkerne-og-andre.html

  Lige det han har taget med hjem der, har jeg ingen anelse om hvad kan bruges til, men god idé med et loppemarked ;o)

  Knus og god weekend.

  SvarSlet
 5. Ha ha, Lise - ja, jeg kan se hvad du mener (har tjekket dit link) ;)
  Synes nu der er mange fede ting og idéer i det du slæbte med hjem - ikke uden evner ;)

  God weekend :)

  SvarSlet