torsdag den 31. januar 2013

Ja ja, man er her endnu ;)

OG har investeret i ny lampe, så man ligesom ser lidt bedre ved symaskinen de mørke aftener - mødte den tilfældigt og lige pludselig på Coop's Restmarked - og den måtte jeg altså eje ;)


Og ja, ellers har jeg hvilet ud ovenpå en rigtig hyggelig hundeudstilling i weekenden med ham her Hannibal :)


Desværre vandt han ikke denne gang (damn), men det er jo også championklasse og der er alle hundene jo selvfølgelig rigtig fine. Til gengæld mødte han sin kommende "kæreste", en vældig fin og sød lille "dame", så forhåbentlig bli'r han far igen i løbet af forår/sommer - krydser fingre :)

Super dejlige mennesker og hunde, dejlig fælles frokost begge dage for 12-13 hundefolk, middag på Nyborg Strand lørdag aften - og masser af gode oplevelser med hjem i bagagen :)
Hannibal's datter "Ruth" vandt championklassen og blev bedste tæve lørdag.


Nakken har drillet voldsomt efterfølgende, så det er ikke blevet til så meget i dagene efter - og svimmel og skidt tilpas har jeg også været, men det er heldigvis stille og roligt vendt, så i dag går det okay igen :)

Så nej, ingen ny syet bamse at vise frem, men hun kommer ;)

OG jeg ved godt, at de har lovet frost igen, men aner man ikke et lille tegn på, at foråret er på vej?
Jooooooow da!

I går tog vores søn afsted til knapt 3 måneder i Costa Rica, over i varmen - heldige asen!
Håber du får en fantastisk tur, Daniel - vi glæder os rigtig meget til at se dig igen :)

Håber I har en god dag derude - og ikke er blæst helt væk!

Pia :)6 kommentarer:

 1. Jow jow, har godt set dig i kommentarfeltet - så helt væk var du jo ikke ;o) Lyder som en god weekend - og godt at energien også vender tilbage. Jeg tænker også at det der forår snart kommer! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, men næsten væk ;) Jeg var lige en kort tur i drivhuset i dag (solen skinne jo) for at fjerne visne blade fra klematis og vinranke, meeeeen jeg kom nu hurtigt ind igen ;) Måske også fordi min kære husbond, udover diverse havemøbler, har valgt at opmagasinere en del af vores ekstrastole derude - de er beordret på loftet i weekenden, for jeg ku' hverken komme frem eller tilbage derude ;)

   Slet
 2. Dejligt du er tilbage ;O) Sikke en flot lampe der er kommet på dit arbejdsbord. Du er altid en sikke og god stil. ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Helle :) Ja, den er faktisk fin, synes jeg - og så er skærmen større end den ser ud på billedet, så den gi'r noget ekstra lys ved symaskinen :)

   Slet
 3. Sikke en fin lampe. Hvor har du købt den henne?

  SvarSlet
 4. Hej Ea

  Tak :) Jeg fik det på Coop's Restmarked på nettet :) Du kan jo lure derinde, men jeg tror desværre ikke, der er flere...

  SvarSlet