søndag den 2. december 2012

1. søndag i advent


Så kom 1. søndag i advent - og sneen, super hyggeligt :)

Der er endnu ikke lys i adventskransen, den venter til i aften - hygge :)


 I går aftes fiksede jeg lidt juleengle i uld - det tog jo ingen tid og måske kunne de ha' været lavet lidt finere, men jeg har det nu fint med at ting IKKE behøver ta' tid ;)
Der kom et par stykker i stuen og en i badeværelset.


Og så var det tid til at åbne min første adventsgave :)


Der var de skønneste krea-ting i - og så denne lille fine bamse med bamse :)


Lige nu sidder hun her :)


Og så er der gang i køkkenmaskinen - det er nemlig tid til klejner i dag, har jeg besluttet. Jeg har kogt klejner de seneste år (i rapsolie, ikke palmin) og hvert år glemmer jeg hvilken en af opskrifterne, som er den GODE! Typisk mig, tror nu nok jeg har valgt den rigtige - den kommer her når klejnerne er kogt og testet, hvis det altså er den rigtige opskrift ;)


Pigerne er ikke så meget til klejner, så de har lavet havregrynskugler - og spist de fleste ;)


Rigtig dejlig søndag - håber den bli'r nydt :)4 kommentarer:

 1. Hvor er den sød, den engel...den hænger så flot i dit vindue. Enkelt og utrolig smukt. uhmm klejner...men vi skal ikke koge nogle i år. Vi SKAL spare...på kalorierne...;O))) Kh Helle

  SvarSlet
 2. Tak, Helle :) Og klejnerne er jo kogt i rapsolie, så de er jo næsten sunde ;)

  Opskriften kommer i morgen... ;)

  SvarSlet
 3. Sikke en masse lækre billeder - smukke engle og så søde bamser. Lyder spændende med klejne-opskriften. Jeg har aldrig prøvet at koge klejner - måske skal jeg prøve din opskrift? Har i øvrigt en opskrift på deluxe havregrynskugler på min blog i dag. Børnene er ikke så vilde med dem - men det er ALLE de voksne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak :)
   Jeg må da lige tjekke din opskrift :)
   Jeg lægger opskriften på klejner på bloggen i dag, med mine egne tilføjelser/ændringer, det var den rigtige opskrift jeg fik valgt i år ;) Jeg synes i hvert fald de er gode, klejnerne - og et forsøg værd :)

   Slet