tirsdag den 4. december 2012

Steger de hanekyllinger???

I går aftes var der gang i køkkenregionerne efter der var lavet og fortæret risengrød. Nej, jeg kogte ikke klejner ;) Men vores yngste datter havde gang i at skære grøntsager og panere og stege kylling til morgendagens madpakke.

Egentlig burde indlægget ha' heddet "Sikken voldsom trængsel og alarm", vi er jo i julemåneden og der var virkelig trængsel, for 2 gange 65 kg. hårbolle fylder ikke så lidt i landskabet, når de vælger at gå i køkkenet med familien. Og det gør de jo, de kære "små", for tænk hvis der faldt noget ned i "mulen" på dem. 
Men men men selvom familiens hunde jo godt kan stå pænt og stille og se artige ud, når de kommer på udstilling, så er det ikke just det der plager dem, når de skal fotograferes. Så snart man nærmer sig noget, der hedder ned i knæ med kameraet, så kommer de ræsende - så ingen billeder af "voldsom trængsel og alarm" i denne omgang.

Men før der kom aktivitet i køkkenet, så det sådan her ud :)

Ferdinand


Hannibal - ja, ja, man skal jo helst lige ha' det hele med ;) Et par timer senere - på det kølige gulv i bryggerset... 
"Steger de hanekyllinger" derinde?


Ha' en rigtig dejlig tirsdag :)

Læg gerne en kommentar, det er så hyggeligt :)

Gran i håret :)2 kommentarer:

  1. Hvor er de søde, og de holder virkelig ud ...og hygger sig i køkkenet til det ER for varmt ;O) Det må være dejligt med sådan et selskab ;O)Kh Helle ;O)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, de holder ud - laaaangt væk fra pejsen :) De kølige flisegulve i huset er bedst, meeeen Ferdinand kan da godt snige sig til at ligge på et tæppe - for en kortere periode ;)

      Slet