tirsdag den 18. december 2012

Tilda - eller noget ;)

Så blev hun færdig eller i hvert fald næsten færdig, min første Tilda-dukke :)
Og ja, det er vist mere en Tilda-inspireret Pia-dukke end omvendt, he he, men øvelse gør mester, siger de kloge - og også at nød lærer nøgen kvinde at spinde ;) Jeg havde nemlig ikke den helt tynde ståltråd til en sjov frisure, så hun har fået rottehaler og heller ikke Tilda-filtet til trøjen, så den er hæklet i stedet. Men hun har en kaninbamse og jeg er jo lidt bamsefreak - denne bamse er ikke syet af mig men én jeg havde i mine "gemmer", så må den næste få en "Rørvig Handmade Bear" :)
Måske får hun sko, det har jeg ikke helt besluttet endnu - men nu hænger hun her - og gør mig glad, for hun er min første :)
Håber I julehygger derude - I dag er mine planer kun, at jeg skal på posthuset med de julegaver, som skal sendes og det skal jeg nu nok nå - resten er vist bare kedeligt sysler som tøjvask og alt muligt andet uinteressant ;)

Gran i håret one more time :)

16 kommentarer:

 1. Årh hvor er hun bare fin. Og sikke et lækkert outfit hun har på! STORT tillykke med hende : ) God tirsdag. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Liv - herligt du synes om hendes outfit :)

   Ha' en dejlig aften :)

   Kh. Pia

   Slet
 2. Sikke fin hun er blevet :-) Dejligt at se så mange der, som jeg, er inspireret af Tildas univers, og jeg er så mega vild med at du har gjort hende til en Pia-dukke i stedet for en Tilda-dukke :-) kh Sanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Sanne :) Ja, jeg har haft bogen Tildas hus siden jul og kigget og kigget, for der er så mange fine ting, det er bare lige det med at komme i gang, for egentlig kan jeg meget bedre li' at sy bamser men det er vildt dyrt at gøre hele tiden ;)

   Kh. Pia

   Slet
 3. Nøj hvor er hun da fin...... lækker tøj hun har fået på :-) Jeg er blevet helt vild med Tildas ting, ville gerne selv prøve at lave en dukke, men jeg tror ikke jeg har tolmodighed til det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Jette :) Det var faktisk ikke så "slemt", da jeg først var kommet i gang og de er jo lavet til at beholde tøjet på, så selvom det gerne må være fint lavet, så ser man altså ikke de steder, hvor arme og ben er syet på, så det er jo ens temperament OG tålmodighed, som bestemmer hvor usynligt det skal sys på ;)
   Min tålmodighed er også noget der tangerer ikke-eksisterende ;)
   Så prøv da :)

   Slet
  2. Ja jeg må nok heller prøve det en dag..... snart i det nye år :-) Rigitg god jul tul dig :-)

   Slet
  3. Ja da, du må i sving :)

   Rigtig glædelig jul til dig også :)

   Slet
 4. Hun er godt nok blevet sød og god detalje, at hun har en lille bamse i hånden ;O) Og jeg kender jo dine ting, som ALTID er meget meget flot lavet. Tillykke med hende ;O)

  SvarSlet
 5. Hvor er hun bare fin - elsker den hæklede trøje du har lavet.
  Og hvornår jeg kigger forbi...? Pas på med at invitere for jeg gør bare alvor af det.. Men nok først når motorcyklen kommer ud af sit vinterhi. Der kan sagtens være nisser med i tasken... ;o)
  Julehilsner fra Lise

  SvarSlet
 6. Tak, Lise :)

  Ha ha, nå men så må vi vente på motorcyklen ;)

  Ha' en dejlig dag med alle dine ynglende nisser :)

  Kh. Pia

  SvarSlet
 7. Å, hun er da bare altfor søt! :)

  SvarSlet
 8. Tusind, tusind tak :)

  Kh. Pia

  SvarSlet