søndag den 4. november 2012

Bamser og hvalpe

Så er jeg hjemme igen efter at ha' været babysitter for ni newfoundlandhvalpe, deres mor og et par voksne newfoundlands mere.
En stor opgave, for hvalpene er kun godt 3 uger, er begyndt at få fast føde og skal også ha' en flaske midt på dagen, meeeeeeeeen hvor er de bare SØDE :)
Jeg fik rigtig god hjælpe af vores yngste datter, som er helt vild med newferne, både store og små - og meget, meget omsorgsfuld :)Jeg havde pakket symaskine, bamsematerialer og strikketøj - det blev nu mest til at strikke på min trøje, når der var en lille pause fra "hvalperiet", men jeg blev færdig med endnu en "Guardian Angel".
Hun bliver ikke sat til salg, for hun er en gave :)

 Det er nu rigtig rart at være hjemme i vante omgivelser igen - med familien og med mine egne to dejlige hunde, de var savnet de næsten tre hele dage jeg var væk :)
Så i dag drysser jeg mest rundt og hygger og slapper af, jeg har også sovet længe, for vores yngste datter og jeg røg på "Top Gun" sent i går aftes, en film jeg efterhånden har set en del gange, den første gang da vores søn var spæd - og han er 24 nu ;)


Jeg var nu i øvrigt ikke den eneste, som blev lidt småtræt henad vejen ;)

Håber I har haft en rigtig dejlig weekend - i solskin :)

Pia


3 kommentarer:

 1. Åh hvor er de søde, de små hvalpe. Kan godt forså I har et par store derhjemme. Ja tiden går, men en god film består ;O) God søndag Pia ;O) Kh Helle

  SvarSlet
 2. Sikke søde hvalpe, men kan nu godt forstå, hvis du er lidt træt ovenpå.

  Vildt sød bamse.
  Christel

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er søde, Christel :) Og dejligt at du ka' li' bamsen :)

   Kh. Pia

   Slet