torsdag den 15. november 2012

Pladegarn og glæde på en gråvejrsdag

Det blev lidt kedeligt vejr op ad dagen i dag - øv, men sweateren i pladegarn og spindegarn er færdig, vasket og tør. Hvad jeg synes om den, det ved jeg ikke helt endnu, den er i hvert fald anderledes end det jeg "plejer" at strikke - og mon ikke den kommer på alligevel :)


Jeg tog også lige et billede af min poncho fra sidste vinter - inspireret af, at den rent faktisk var i bladet "Bolig Liv", som jeg, sammen med lækker te fra Fredsted og de skønneste muffins-forme, fik af en kær veninde :) Ponchoen var oprindeligt uden frynser, men dem tilføjede jeg, fordi jeg gerne ville ha' lidt ekstra længde på.


Og selvom dagen var lidt smågrå, så er der jo masser af glædes over;  søndag, mens vi klarede oprydning ovenpå vores ene datters 16 års fødselsdag, tog vores søn, hans kæreste og vores yngste datter begge hundene med på en lang og skøn tur gennem sandflugtsplantagen og en tur rundt om Dybesø - og dette foto af storebror og lillesøster, som blev taget på turen, kan man da KUN blive glad i låget af :)
Lykke er... :)


Pia

4 kommentarer:

 1. Din sweater er da super flot. På med den. Ponchoen ligeså, du bliver den smarteste kvinde i Rørvig med de skønne ting du strikker. Skønne børn du har ;O) Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 2. Den brune genseren var kjempefin. Flotte barn har du også. Likte godt den lille grisen blandt de fine høstbildene i innlegget under. Ønsker deg en fin ny uke. Hilsen Drude

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange, mange tak, Drude :)

   Rigtig dejlig uge til dig også!

   Slet