mandag den 12. november 2012

Solen skinner

Solen skinner, så jeg har været en tur i haven - og efterårsfarverne er jo fantastiske :)

Og himlen er blå :)


Så mødte jeg en hund, faktisk to, heldigvis er de mine egne - Ferdinand var ikke lige i foto-mood i dag og Hannibal tog sig en ordentlig lur :) Ja, det ER et hundehoved blandt rio-net og resterne af sommerens roser ;)


Fangede også lige en gris...Og et billede af en af de sidste roser for i år.


Lige nu er der chokoladekage i ovnen - og i aften vil jeg strikke :) Når jeg altså har fået en ny rundpind, for den jeg havde ville pludselig ikke mere fredag aften - selvfølgelig præcis som jeg var klar til at samle for- og bagstykke og ærmer på samme pind for at strikke det hele sammen. 
Frederikke havde jo fødselsdag lørdag, så der var ikke tid til en tur i garnbutikken efter en ny rundpind lørdag formiddag, det er der så i dag - og hvem ved, måske bli'r den sweater så endelig færdig inden alt for længe ;)

Rigtig god dag til alle - nyd solen :)


6 kommentarer:

 1. Der er vel nok smukt i din have. Hvem der bare var i Rørvig, og kunne strikke sammen med dig. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det ku' bare være super hyggeligt, Helle :)

   Slet
 2. Tusind tak :) Jeg troede faktisk jeg havde sat dig på min blogliste i går, men det er så ikke helt gået som ventet ;) Men nu er du på - så fine ting du laver :)

  SvarSlet
 3. Det er vel nok nogle dejlige billeder efter en tur i haven. Her var vi også i haven den anden dag, for at ordne lidt inden frosten og måske sneen kommer. Jeg havde stadig de sidste rester af sommerblomster i krukkerne, men det er nu fjernet og erstattet med gran. Så nu kan vinteren bare komme.
  Dejligt at du har besøgt min blog.
  God tirsdag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lonni :) Her skal nu også ordnes til vinteren og jeg gik så småt i gang søndag.
   Rigtig fin blog du har, den bli'r fulgt nøje herfra :)

   Kh. Pia

   Slet