onsdag den 28. november 2012

Stilhed på bloggen

Der har været stille på min blog -
det betyder ikke, at her ingenting sker ;)

Vi har været til fødselsdag, den 3. i familien i november - og jeg har været på kreaudstilling/-salg.
Jeg skulle bare forbi og kigge og måske hente lidt inspiration, der var også meget fint håndarbejde, bare ikke så meget at hente indenfor det jeg godt kan li' at lave, men nu har jeg været der!

Pejseindsatsen er nu helt tilsluttet, der er isokern i skorstenen og alt er godkendt af skorstensfejeren i går, så nu brænder ilden lystigt i pejseindsatsen, faktisk så meget, at jeg i går aftes nærmest svedte tran. Men fedt at den virker - sidste step er at den skal mures helt inde i den tidligere pejs, så den også bli'r PÆN at se på generelt. Håber det bli'r helt færdigt inden jul - har jeg sagt til min mand (og jeg siger det gerne igen - og igen, he he). Men det er okay at hvile lidt på laurbærrene, altså et par dage.
Det har været et stort projekt, langt større end vi havde forestillet os - og når man, som jeg, ikke altid er på toppen men bliver meget træt og svimler rundt, så er det lidt i overkanten med sådan et projekt. 
Jeg er ellers vild med projekter, men den næste tid bli'r det de lidt mindre, vi skal kaste os over :)


Men jeg har da hæklet en muffin :) Opskriften har jeg fundet her
Jeg har lavet den til min egen, men tusind tak for lån af grundopskrift :)


Min tekstilvoksdug er også kommet i hus :)
Vi har nu ellers et fint spisebord, men det er lidt sart, så fedt at kunne ha' dugen på - så kan jeg klippe, sy og lave julehalløj til den store guldmedaje uden at skulle tage hensyn til bordet :)

Jeg har faktisk også hæklet pulsvarmere efter en rigtig fin og nem opskrift, de kommer med link til den skønne blog, som opskriften er lånt fra - de er skyllet op og skal bare lige tørre først ;)

Rigtig god dag til jer alle :)


1 kommentar:

  1. Det ser super hyggeligt ud med ild i pejsen. Hvem der bare kunne sidde og kigge ind i den...og drikke gløgg ;O) flot flot muffin ;O) Det kan godt være du har et fint spisebord, men synes nu også det er hyggeligt med din dug og sølvfad. Glæder mig til at se pulsvarmerne. God dag til dig Kh Helle ;O)

    SvarSlet